pazideteto.com гнусен спам

Posted by & filed under .

Вчера в пощенската ми кутия пристигна един гнусен спам, фриволно маскиран с добри намерения. Та, едни мазни хомосексуалисти, опериращи сайт, невинно наречен pazideteto.com, се опитват се опитват да продават някакъв keylogger. Видите ли, срещу скромната сума от 15 лв. може да си купите потенциално бъгав и кой знае колко изхакан софтуер, с който да записвате всички натиснати клавиши на компютъра. Така евентуално ще следите какво прави детето на компа, а така също и с кой чати жената помежду другото. Ами, щом толкова искате да пазите децата, що не го пуснете този софтуер безплатно. Искате да пазите децата, трънки. Гледате да си напълните гушите с по 15 кинта от нищо неподозиращи балъци. Да не говорим, че такива keylogger-и има под път и над път, че и безплатни отгоре на всичкото. Ето само няколко връзки към подобни програми. Разбира се, ползвате ги на собствен риск:

http://www.refog.com/free-keylogger/key-logger.html

http://www.logixoft.com/revealer-keylogger-free-edition.html

http://www.keyloggerdownloads.com/super-free-keylogger.html 

http://www.actualkeylogger.com/

Да ги вземат дяволите, как се научиха да спамят за нула време. И разбира се, включили са вездесъщия текст:

[note color=”D5BEF7″] [quote style=”1″] Това е непоискано търговско съобшение по ЗЕТ. Вашият емейл е взет от публичното пространство. Ако тази информация е била нежелана за Вас моля да ни извините. Можете да се отпишете от бъдещи писма като ни върнете писмо с празен текст.[/quote][/note]

Как ще ти пратя празно писмо, бре, джанъм. Нали тогава ще разбереш че адреса ми е активен, та ще започнеш да ми пращаш още повече спам. Мошеници!

социални бутони

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You must be logged in to post a comment. Log in