Мъдреци (и тяхното вадене…)

Posted by & filed under .

Напоследък попадам в ютюбето на сума клипчета на тинейджъри, на които току що са им извадили мъдреците. Не знам с каква упойка ги обработват, обаче всичките са порядъчно размазани, да не кажа надрусани. Говорят глупости и като цяло, стават яко за смях. Много ми е интересно каква е конкретната дрога.

От друга страна, реалността тук е много по-брутална. Наскоро се разделих с два мъдреца и преживяването си е яко hardcore.  Няма благи упойки. Има лидокаин, който наистина премахва болката, но човек все пак е жив и активно участва в мероприятието. Филмът си е 3D, с цвят от Technicolor.

Сядаш на стола. Над теб се надвесват двама доктора с яки ръчища и се започва. Бодене с упойки, рязане, къртене, шиене и ебавки със сестрата за да е весело. За има-няма тридесет минути се оказах с два мъдреца в пликче, не знам си колко шева, основа за пост-травматичен стрес и твърдото желание да не повтарям процедурата в скоро време. Имам  още два таквиз за вадене според доктора, ама ще си трая. Ако не заболеят, ще си ги държа на топло.

Там където екземплярите от ютюбето приказват глупости и роднините ги снимат за спомен, ние с доктора се отдадохме на директен бизнес. Сиреч, доктор-поразяваща-ръка набързо ми прибра в пълно съзнание незнам си колко кинта за операцията. Всъщност, знам колко, но искам да забравя…

Първото нещо което направих в къщи (след като се надрусах с  предписания антибиотик), беше да си изваря бивните, че да не се усмърдят. Следващата седмица не е много приятна, щото всичкото храна трябва да се пасира, а това си е досада. Да не говорим, че си боли, а аз с обезболяващите хич не се погаждам. След десетина дена ти свалят конците и човек може да премине към следващата простотия…

социални мрежи

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You must be logged in to post a comment. Log in