Multirama фалира?

Posted by & filed under .

Разбира се, заглавието е спекулация. Ама, пък, по вестниците го правят всеки ден, защо да не се пробвам и аз? Всеки случай, обаче, чувството е много унило, когато вляза в магазин на тази верига. Е, аз основно наобикалям този на Солунска. От известно време обаче там просто няма какво да види човек. Лаптопите са изчезнали. Смартфоните се стопяват с всеки изминал ден. На втория етаж, където е PC чарколяка, е останала една витрина. Липсва високия и противен, леко пълен супервайзор, който непрекъснато тровеше живота на продавачите. Въобще, витае усещане за обреченост. Изглежда, че е въпрос на време съответният магазин на Мултирама да обърне корема и да затвори. Не съм гледал какво е положението по другите магазини. Това вие ще кажете. Не че до сега някой е писал в коментарите, ама както и да е.

[divider top=”0″]

Edit: Я, този пост май е привлякъл известно внимание :) Гледам, че дори някое от IP-тата на посетителите ресолви като Multirama. Сиреч, и от там са го разглеждали :) После като гледам са пробвали да минат през някакво прокси, но вече the damage is done.

Колегите от другата страна на улицата – Reset.BG, също изглежда че се ослушват какво става с конкуренцията :)

Колко забавно :)

 

 

Редакция (19.11.2012): Дето се вика, имаше една книга на Габриел Гарсия Маркес навремето. Казваше се “Хроника на една предизвестена смърт”… Та, и тук така. Гледам, от няколко дни и сайтът на Мултирама е дал фира. Останало е само някакво уведомление как хората да си пращат стоки за сервиз. Смятам, че спокойно вече може да кажем “RIP, Мултирама”.

Редакция (24.11.2012): Вече е официално. Мултирама затвори. Междувременно, на съседната улица в Plesio:

 

 

социални бутони

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 Responses to “Multirama фалира?”

You must be logged in to post a comment. Log in