Въобще не е добра идея…

Posted by & filed under .

… човек да започва да пише блог в началото на отпуската. Изтъпяваш два дена без работа и решаваш, ще инсталирам един WordPress, ще започна да си драскам хапливите мисли и ще стана “извьестен” блогър. Да, но след седмица и нещо отпуската ще свърши, пак ще те налегне служебното разписание и блогът ще започне да буксува. Пък и дори да станеш “извьестен” блогър, какво от това. Надали девойките ще се впечатлят от факта че имаш сървър в кухнята и пак youporn.com ще е неизменно присъствие в листа на посетени адреси в браузъра.

Също така, кофти идея е да започваш да пишеш блог под влияние на Дейвид Духовни от Californication. Вярно, мноооого е готин и се хилиш като ряпа на всяка серия. Него обаче може и да го четат в Hell-A, но теб надали някой ще те издири. Да не говорим, че за Мълдър работят незнам си колко високоплатени сценаристи, за да генерират един сезон от 10-12 хапливи 25-минутни серийки, ами ти – можеш ли да ги ръсиш тия глупости ден след ден, че и да са читаеми.

Е, ако не друго, поне можеш да пробваш. Иначе, блогът ще си поеме по утъпкания път на толкова много други преди него – ще бъде благополучно затакован.

И така, ако някой чете това – добре дошли в моя повърхностно подреден, но иначе хаотичен живот.

сподели бутон

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You must be logged in to post a comment. Log in