Ариане – най-известният неизвестен модел излиза от анонимност

Posted by & filed under .

Преди време бях писал за едно лице от стоковата фотография, което всички сме виждали, но не знаехме как се казва. След известно търсене успях да открия, че се представя като Ариане, известна още като най-преекспонирания модел в стоковата фотография. Предишният постинг за нея се намира тук. Със сигурност сте я виждали по реклами, брошури, или на банер в Интернет. Ако ли пък се чудите за кой става дума, ето една снимка:

otnovo-ariane

 

Оказва се обаче, че малко по малко въпросната дама започва да излиза от анонимност. Тези дни ми попадна едно интервю с нея. Сайтът TopModelAdvice.com изглежда е успял да се добере до Ариане и да вземе интервю. На драго сърце бих го превел за вас, но собственичката на сайта предпочита другите да слагат връзка към страницата, вместо да копират съдържанието. Ще се съобразя с нея. За хората, които не разбират Английски, основните акценти в интервюто са:

– Ариане е презимето на модела. Истинското ѝ име е Ребека Гивънс;

– очевидно анонимността е била съзнателна. Това отговаря на характера на стоковата фотография – изразяването на определено мнение би могло да навреди на продажбите на снимките, ако съответното мнение не е в унисон с целите на компанията клиент. Анонимността помагала и срещу преследвачите;

– както обикновено, нещата са тръгнали на шега;

– често позира с брат си и с приятеля си;

– дамата изглежда че е веган, или поне вегетарианец. Запалена е по здравословния живот и поддържа собствен блог – RadiantPeach.com.

Цялото интервю може да прочетете тук.

Така като се замисля, зъбите и венците ѝ са много странни…

споделяне на връзка

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You must be logged in to post a comment. Log in