izrud.com става социален

Posted by & filed under .

Стоя си в къщи, щото ме тресе някакъв грип. От нямане на какво да правя реших, че този блог трябва да стане социален. Какво да кажа, постоянната температура от 38 градуса кара човек да започне да прави глупости. Резултатът е следното Facebook творение (та-даааа):

https://www.facebook.com/izruddotcom

Вече може да ме харесате и всеки път когато реша да секретирам някаква мисъл, най-вероятно ще бъдете известени. Забележете кутийката за харесване в горния десен ъгъл. Ще се учудя ако събере повече от 10 харесвания. Все пак, кой може да измами социално WannaBe като мен :)

Иначе, по въпроса за грипа, тази нова година започна ударно. Старата я изпратих с нос като ниагарски водопад, новата я посрещнах с кашлица като на магаре. Температурата пък е една “приятна” екстра. Вчера се срещнах с един оптимистичен доктор, който ми каза, че нищо ми няма и ме прати да правя гаргара и да си топя краката в топла вода. Е, да издам една тайна на ушенце – туй не работи… Поне в конкретния случай. Утре вече е делничен ден, та най-накрая ще може да се срещнем с да мадафата GP и да си поговорим по въпроса за the good stuff. Сиреч, дайте насам тези антибиотици, пък да видим дали ще прибавим и стомашно разстройство към цялата картинка.

Хайде, успешна и спорна нова година и на вас ;)

spodelime

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You must be logged in to post a comment. Log in