Джуки

Posted by & filed under .

Напоследък се шири една епидемия, а по точно, тази на напомпаните със силикон/хелуронова киселина устни. От къде излезе тази мода, не знам. Преди време чух една възрастна дама да описва такива каки като “цункали котлона”. Много на място ми дойде, въпреки че въпросната възрастна дама и тя беше доста противна. Не заради възрастта, ами заради държанието. Това обаче е друга история.

И така, върви си човек по улицата, и изведнъж вижда срещу него се движат едни устни. Една пресечка след тях се появява и собственичката им. Отврат. Трагичното е, че често притежателката на тези пособия на ужаса не е крайно грозна. Напротив, без тази добавка би изглеждала дори добре. Но не, патешкото peer pressure на кухите й приятелки я е накарало да се обезобрази по такъв начин. Не мога да си го обясня по друг начин.

Прави ми впечатление, че много таквиз дами се подвизават из сутрешните дамски програми за приказки, които се надпреварват да привикват псевдо извьестни създания да си дадат тежкото мнение по наболели въпроси за насоките на хомеопатията, диетологията и модните тенденции. Също така, струва ми се, че напомпаните устни са част от униформата на напористите девойчета, търсещи да се похарчат за бивши ДС-ри, сега крупни собственици на печеливши бизнеси. А, да, и в поп-фолка също. Ама, те тези групи девойки често се припокриват.

Мисълта да допра устни до такова нещо ме изпълва с искрен потрес. Сигурно ще загубя сън за месеци и ще се нуждая от скъпа персонална психотерапия, за да преодолея случилото се. За щастие, в кръговете, в които се движа, такива филми на ужасите няма.

Да са живи и здрави девойките, стъпили здраво на земята, на които не им идват такива вредни идеи.

spodelime.com

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

You must be logged in to post a comment. Log in